No items found.

Våra kunder är viktiga!

Våra kunder står i centrum hos oss. Därför kan du nedan läsa om våra kunders egna erfarenheter och upplevelser av samarbetet med oss.

Jag kan starkt rekommendera IAM consulting som jag har haft i 8 år. Dom gör ett fantastiskt jobb och det bekräftar även de revisorer som utfört revisionen. Jag vill framförallt lyfta fram deras personliga service samt att jag som företagare kan lita och känna mig säker på de tar hand om vår bokföring på ett proffsigt och ansvarsfullt sätt.

Martin Burgos, VD Burgos Bygg

Jag har varit kund hos Iam Consulting sedan 2013 Jag fick exemplarisk hjälp och kände ett starkt stöd från dag ett. För mig var det viktigt att kunna ha en flexibel kommunikation och att kunna ställa frågor då jag var osäker vid uppstart av mitt första bolag. De råden har hjälpt mig till att utvecklas och punktligheten i leverans har gett mig avlastning och tid till att fokusera på det som jag är bra på. Iam Consulting har mina varmaste rekommendationer.

Tommy Ludvigsson, Health & Performance Coach

IAM Consulting har varit vår stöttepelare sedan 2012 och vi har utvecklat en nära affärsrelation tack vare deras proffessionalism och nogrannhet. Vi känner att det är lätt att komunicera med alla på IAM oavsett vem man pratar med och man överaskas konstant över hur insatta de är i vårt bolags angelägenheter. Det är lätt att få goda råd och de har visat att de verkligen bryr sig om att besvara frågor kring både stora och små detaljer. Vi passar på att tacka för ett bra samarbete hittils och vi ser fram emot många år till tillsammans. Vi kan glatt rekommendera IAM Consulting

Sergio Andree, Plusvita

Ditt företags bästa vän.